CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

NASDAQ-100

NASDAQ-100

Indeksi i bursës i cili përbëhet nga 100 firmat më të mëdha jofinanciare të listuara në bursën e NASDAQ. Gjithashtu quhet edhe USA100. Simboli i bursës është NDX. Klikoni këtu për më shumë informacione mbi indeksin.

- N -