CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

North American Trading Session (Koha tregtare e Amerikës së Veriut)

North American Trading Session (Koha tregtare e Amerikës së Veriut)

Fillon nga 12:00-13:00 GMT dhe zgjatë deri më 21:00-22:00 GMT. Gjithashtu është e njohur edhe si kohë tregtare e Njujorkut.

- N -