CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Open P&L (I hapur (Fitimi & Humbja))

Open P&L (I hapur (Fitimi & Humbja))

Çfarë është pozicion i hapur F & H?
Një pozicion (Fitimi dhe Humbja) i hapur është një deklaratë financiare që tregtarët e Forex-it marrin përmbledhjen e të gjitha pozicioneve të hapura që ai ka në aspektin e fitimeve të fituara dhe humbjeve të shkaktuara.

Si e përdoret një Open P & L?
Njohja kur të hapë dhe të mbyllë një pozicion është çelësi i tregtimit të suksesshëm në Forex. Duke shqyrtuar me kujdes Open P & L, një tregtar mund të përcaktojë se cilat tregje po sillen në mënyrë bullish dhe që janë më bearish. Duke vepruar kështu, tregtarët janë më të pajisur për të marrë vendime dhe informacione në lidhje me strategjitë tregtare afatshkurtra dhe afatgjata.

Përmbajtja në Fortrade.com lidhur me Open P & L

  • Bear/Bearish
  • Tregu Bear
  • Bull/Bullish
  • Tregu Bull
  • Mbylleni një pozicion
  • Hapeni nje pozicion

- O -