CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Open Position (Pozicion i hapur)

Open Position (Pozicion i hapur)

Çdo tregti në të cilën është hyrë dhe e cila ende nuk është mbyllur. Pozicioni i hapur mund të jetë pasojë e pozicionit të gjatë (gjithashtu i njohur vetëm si “blej”) ose pozicionit të shkurtër (gjithashtu i njohur vetëm si “shit”).

- O -