CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Outperform (Tejkalilmi)

Outperform (Tejkalilmi)

Një situatë kur besohet se letra me vlerë ose instrumenti financiar është më fitimprurës sesa tregu i përgjithshëm. Gjithashtu është i njohur si “treg i tejkaluar”. E kundërta e nënçmuar.

- O -