CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Practice Account (Llogaria Praktike)

Practice Account (Llogaria Praktike)

Cila është një llogari praktike?
Një llogari praktike, e njohur edhe si një llogari demo, është si një llogari e rregullt e tregtimit në Forex në çdo mënyrë, përveç një dallimi që – tregtari nuk investon, fiton ose humbet ndonjë para të vërtetë. Ajo u siguron tregtarëve mundësinë për të mësuar tregtimin në Forex dhe për të zhvilluar strategji tregtare efektive përmes përvojës, pa rrezikun e qenësishëm në tregtinë aktuale.

Si e përdoret një llogari praktike?
Shumë broker online, përfshirë edhe Fortrade, ofrojnë një llogari të praktikës pa pagesë kur tregtarët regjistrohen në vend dhe “financojnë” llogarinë me një shumë parash (në Fortrade, për shembull mund të filloni tregtimin me $ 10,000 para virtuale). Pasi të krijohet llogaria praktike, mund të filloni tregtimin sikur të kishit investuar fondet aktuale. Është një ide e mirë për të tregtuar në mënyrë konservative, të paktën në fillim. Një tregtar i cili “investon” shuma joreale të fondeve virtuale në llogarinë praktike vetëm për shkak se ai nuk ka asgjë për të humbur në jetën reale, nuk është në gjendje të përfitojë nga qëllimi i mbajtjes së llogarisë së praktikës, që është të zhvillojë aftësi efektive tregtare kur fondet aktuale po investohen. Shumica e ekspertëve dhe tregtarëve me përvojë rekomandojnë tregtimin në një llogari të praktikës për disa muaj përpara se të investojnë para të vërteta. Kliko këtu për të krijuar një llogari në Fortrade dhe ju mund të filloni tregtimin në llogarinë praktike që sot.

Përmbajtja në Fortrade.com lidhur me llogarinë e praktikës

  • Broker
  • Pozicion

- P -