CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Three Session System (Sistemi i tre kohëve të tregtisë)

Three Session System (Sistemi i tre kohëve të tregtisë)

Tregu devizor është i ndarë në tre kohë të tregtimit: aziatike (ose e Tokios), europiane (ose londineze) dhe amerikano-veriore (ose e Njujorkut). Gjithashtu quhet edhe Forex tre.

- T -