CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Trading Amount (Shuma tregtare)

Trading Amount (Shuma tregtare)

Disa seksione dhe pjesë të tregtimit. Vlera tregtare korrespondon me numrin integral të njësive tregtare. Për shembull, kontrata për ari dhe argjend, secila blihet dhe shitet individualisht në sasira lot prej 10 deri në 1000 unca.

- T -