CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 76% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Facebook falls to 3-month low

November 3, 2016

Shares of Facebook Inc (FB) fall hard (-5.55%) following company’s forecast of ‘meaningfully slower ad revenues’.

If you think FB stock price will go up click on the BUY button in the trading platform, or if you think it will go down, click on the SELL button.


For General Information only.
Losses can Exceed Deposits. Your Capital is at Risk.
Not intended to provide Trading or Investment Advice.

Want to start trading financial markets with ease and confidence?

Forex and CFD trading can fit a range of trading goals whether it’s increasing your profit potential or diversifying your portfolio. If you want to learn everything you need to know about trading Forex and CFDs, then visit our online trading academy. If you’re ready to start trading, simply sign up for a FREE trading account with 1000’s of virtual funds and start trading towards your financial success!

 

Postime të ngjashme