CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Slippage (Shmangiet)

Slippage (Shmangiet)

Diferencat ndërmjet çmimit të kërkuar dhe çmimit të realizuar. Kryesisht paraqitet gjatë periudhës së paqëndrueshmërisë relativisht të lartë të tregut. Tregtarët e Fortrade-it gëzojnë norma jashtëzakonisht të ulëta të shmangieve. Klikoni këtu për më shumë informacione.

- S -