ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Уплати

Најчесто поставувани прашања

Кои опции за плаќање се достапни за уплата?
Кој е минималниот износ на сметката потребен за тргување?
Извршив директна уплата преку Skrill. Што следно треба да направам?
Уплатив преку кредитна картичка. Што е следно?
Уплатив преку банкарски трансфер. Што е следно?
Како да исправите неуспешна уплата?
Дали треба да го потврдам банкарскиот трансфер на Fortrade?
Колку време е потребно за процесуирање на банкарскиот трансфер?
Како можам да дознаам дали банкарскиот трансфер е неуспешен?
Зошто мојата уплата е на чекање?
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.