ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Отварање сметка

Најчесто поставувани прашања

Спремен сум за тргување. Каде да започнам?
Се пријавив за Fortrade сметка: Што понатаму?
Како можам да ја преземам Fortrade MetaTrader 4 платформата за тргување?
Постои ли временско ограничување на мојата пробна сметка?
Како да се префрлам од пробниот режим на вистинскиот режим?
Како да инсталирам Fortrade Pro Trader на својот iPhone или iPad?
Како да инсталирам Fortrade Pro Trader на Android мобилен или таблет?
Fortrade Pro Trader не работи. Што да направам?
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.