ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. Многу од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со ЦФД. Треба да размислите дали разбирате како функционираат ЦФД и дали можете да си дозволите да преземете голем ризик од губење на вашите пари.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 79% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Пријава за професионален клиент

Најчесто поставувани прашања

Кои се предностите и маните на стекнувањето на статусот Професионален Клиент
Како да станете Професионален клиент?
Како да станете Професионален клиент?
Што е ESMA и кои нови мерки ги воведува?
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.