ЦФД (CFD) се комплексни инструменти и носат висок ризик од брзо губење пари како резултат на левериџ. 84% од сметките на клиентите-физички лица губат пари кога тргуваат со CFD. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете голем ризик да ги изгубите парите.
CFDs се комплексни инструменти и содржат висок ризик од брзо губење пари поради левериџ. 83% од ритеил инвеститорите губат пари кога тргуваат со CFDs со овој провајдер. Треба да размислите дали можете да си дозволите да преземете висок ризик од губење на вашите пари.

Општи прашања

Најчесто поставувани прашања

Дали Fortrade користи Forex MetaTrader 4 платформа?
Како може да се обратам во Fortrade?
Постојат ли некои држави од кои Fortrade не прифаќа клиенти?
Дали има некои државјани на земји кои Fortrade не може да ги прифати како клиенти?
Бесплатно пријавете се сега
Креирајте демо сметка, вежбајте без ризик со виртуелни пари.