CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

IB (Agjenti-ndërmjetësuesi)

IB (Agjenti-ndërmjetësuesi)

Personi, firma ose organizata e cila ndërmjetëson ndërmjet tregtarit dhe brokerit për një përfitim të caktuar financiar. Shikoni faqën tonë të Partneritetit për më shumë informata konkrete.

- I -