CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Index (Indeksi)

Index (Indeksi)

Matja statistikore e ndryshimit të vlerës së ekonomisë ose tregut të letrave me vlerë. S&P500 amerikan, FTSE100 britanez dhe DAX30 gjerman janë vetëm disa nga shembujt e indeksëve. Listën e indeksëve më të popullarizuar të cilën ofrojmë ne mund ta gjeni këtu.

- I -