CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Tregtia me valuta dhe me CFD-të

Pyetjet më të shpeshta

Cilat janë shpenzimet e tregtimit me CFD-të?
Si mund të tregtoni me CFD në Fortrade?
Çfarë është reduktimi i riskut tek CFD-të?
Si të reduktoj riskun e portfolios tregtare duke përdorur CFD-të?
Çfarë është zëvendësimi Forex dhe pse ndodh?
Si llogaritet zëvendësimi Forex?
Cili është shembulli i transferimit dhe si llogaritet?
A duhet të paguaj shpenzimet e transferimit?
Ku mund t’i gjej kurset e transferimit të Fortrade-it?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.