CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. Shumica e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Duhet të konsideroni nëse e kuptoni se si funksionojnë CFD-të dhe nëse mund të përballoni rrezikun e lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 78% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Tërheqja e fondeve‌

Pyetjet më të shpeshta

Sa duhet për t’u proceduar një kërkesë për pagesë?
Si mund ta gjej mënyrën alternative për pagesën e mjeteve shtesë?
Pse nuk mund të paguaj më shumë sesa që kam paguar me kartën e kreditit/debitit?
Si mund të paguaj mjete nga llogaria ime në Fortrade?
Cila është procedura e kthimit të parave nëse mënyra ime e pagesës nuk mund të pranojë kthimin e parave ose rimbursimin?
Pse nuk mund të paguaj mjete në kartën time të kreditit pas 18 muajsh?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.