CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dokumentet për identifikim

Pyetjet më të shpeshta

Cilat dokumente të identifikimit kërkohen për të hapur një llogari tregtare në internet?
Cilat dokumente të identifikimit kërkohen për të hapur një llogari tregtare në internet?
Si mund të përditësoj të dhënat personale?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.