CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Pyetje të përgjithshme

Pyetjet më të shpeshta

A përdor Fortrade platformën Forex MetaTrader 4?
Si mund ta kontaktoj Fortrade-in?
A ka vende nga të cilat Fortrade nuk pranon klientë?
A ka ndonjë qytetarë të shteteve që Fortrade nuk mund të pranojë klientë?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.