CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Hapja e llogarisë

Pyetjet më të shpeshta

Jam gati për të tregtuar. Ku t’ia filloj?
Jam regjistruar në llogarinë e Fortrade-it: Çfarë tani?
Si mund ta shkarkoj platformën tregtare Fortrade MetaTrader 4?
A ka një afat kohor për llogarinë time provuese?
Si mund të kalojë nga mënyra provuese në atë reale?
Si ta instaloj Fortrade Pro Trader iPhone-in ose iPad-in tim?
Si ta instaloj Fortrade Pro Trader në celularin apo tabletin tim Android?
Platforma ime tregtare Fortrade WebTrader nuk po funksionon. Çfarë duhet të bëj?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.