CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Instrumentet për tregti dhe margjinat

Pyetjet më të shpeshta

Çfarë është tregtia me valuta?
Çfarë është tregtia me CFD-të?
Pse të tregtoni me valuta dhe me produkte të tjera tregtare nëpërmjet CFD-ve?
Me cilat instrumente mund të tregtoj?
A ofron Fortrade ECN?
Çfarë janë CFD-të – “Kontratat për diferencë”?
Çfarë është leva tek CFD-të?
Çfarë është margjina?
Çfarë ndodh kur mbyllet margjina?
Si të shmangni mbylljen e margjinës?
Ç'janë ndarjet e aksioneve?
Ç'janë ndarjet e anasjellta të aksioneve?
Si ndikohen CFD-të e aksioneve Fortrade nga ndarjet e aksioneve dhe ndarjet e anasjellta të aksioneve?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.