CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 73% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 74% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Dividentët

Pyetjet më të shpeshta

A aplikon Fortrade kredit apo debit në pozicionet për dividentët në aksionet CFD?
Pse një divident ndikon në çmimin e aksioneve CFD?
Çfarë është një divident?
Si funksionon Rregullimi i Dividendit?
Ku do të shfaqet ndonjë rregullim i dividentit në llogarinë time?
Ku mund të gjej datat e shpërndarjes së dividendëve për aksionet?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.