CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 81% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Pagesa e fondeve

Pyetjet më të shpeshta

Cilat opsione të pagesave janë në dispozicion?
Cila është shuma minimale në llogari që kërkohet për të filluar një tregtim?
Kam bërë një pagesë direkte nëpërmjet Skrill-it. Çfarë duhet të bëj më pas?
Kam bërë një pagesë direkte nëpërmjet kartës së kreditit. Çfarë duhet të bëj më pas?
Kam bërë një pagesë direkte nëpërmjet transfertës bankare. Çfarë duhet të bëj më pas?
Si ta korrigjojmë pagesën e pasuksesshme?
A duhet ta konfirmoj transfertën bankare në Fortrade?
Sa kohë duhet për procedimin e transfertës bankare?
Si mund ta kuptoj se transferta bankare ishte e pasuksesshme?
Pse pagesa ime është në pritje?
Regjistrohuni falas tani
Krijo llogari demo, praktikohuni pa risk me paratë virtuale.