CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 84% e llogarive të klientëve me pakicë humbasin para kur bëjnë tregti me CFD. Ju duhet të konsideroni nëse mund t'i bëni ballë rrezikut të lartë të humbjes së parave tuaja.
CFD-të janë instrumente komplekse dhe vijnë me një rrezik të lartë të humbjes së parave për shkak të levave. 83% e llogarive të investitorëve mund të humbasin paratë kur tregtojnë me kontrata CFD. Duhet të merrni në konsideratë nëse mund të përballoni rrezikun e humbjes së parave tuaja.

Champaign stocks

Champaign stocks

Çfarë janë Aksionet shampajnë (Champaign stocks)?

Aksionet shampajnë (Aksionet shampajnë (Aksionet shampajnë (Champaign stocks) janë aksione, vlera e të cilëve është rritur shumë, shumë shpejt, shumë shpesh papritur. Aksionet shampajnë (Aksionet shampajnë (Aksionet shampajnë (Champaign stocks) mund të vijnë nga çdo sektor i çdo industrie. Një shembull primar i fundit do të ishte asksionni i grupit të American Airlines, i cili në mënyrë dramatike u rrit në mes të shtatorit 2013 dhe fundit të 2014 nga një tronditje prej më shumë se 233%.
Termi “champaign stock” rrjedh nga ideja se aksionerët janë aq të ngazëllyer nga fitimet e mëdha për një periudhë të shkurtër kohe që ata do të hapin një shishe shampanjë për të festuar. Gjithashtu, rritja e papritur e çmimeve të aksioneve sjell në mendje imazhin e një tape të shampanjës që popping dhe qitje lart.

Si përdoren (Aksionet shampajnë (Champaign stocks)?

Aksionet shampajnë mund të jenë jashtëzakonisht fitimprurëse për tregtarët që hyjnë në to në kohën e duhur. Rreziku është se ashtu si vlera e një aksioni shampanjs mund të rritet kaq dramatikisht, flluskë proverbiale gjithashtu mund të dalë aksioni mund të zhvlerësohet shpejt. Duke u diitur saktësisht koha optimale për të blerë dhe për të shitur kërkon një kuptim të mprehtë të tendencave të tregut, si dhe analiza të shkëlqyera themelore dhe teknike.

Përmbajtja në Fortrade.com lidhur me Champaign stock:
• Tregu aktiv
• Të gjitha kohërat e larta (ATH)
• Kriptovaluta

- C -